bol
Home
bol
bol
Visie & Methodiek
bol
bol
Voor wie?
bol
bol
Cases
bol
bol
Laten & Doen
bol
bol
Nieuws
bol
bol
Contact
bol
bol
Aanbod
bol
twitter

Nieuws

Laten & Doen op Coachingland.nl

Coachingland is een nieuwe onafhankelijke zoek- en vergelijkingssite op het gebied van coaching. Naast coaches vindt u hier ook counselors, therapeuten, trainers, adviseurs en aanverwante professies. Natuurlijk is Laten & Doen van de partij. U kunt er ook een beoordeling achterlaten.
Lees meer

L&D sluit zich aan bij NOBTRA

Het komende jaar is Laten & Doen aspirant lid van De Nederlandse Orde van Beroepstrainers. Deze orde wil de kwaliteit van het trainersvak in Nederland bevorderen en bewaken. Weten aan welke eisen wij moeten voldoen? Kijk dan verder!
Lees meer

Laten & Doen is lid van NVO2

NVO2 is de beroepsvereniging voor het vakgebied van Human Resource Development.
Lees meer

Aanpak harde kern jeugdwerklozen

Jeugdwerkloosheid blijft de komende jaren een groot probleem. Hoe de overheid daar aan werkt vindt u in het bijgesloten rapport.
Lees meer

Games en winkelcriminaliteit

Het gedrag van mensen kan je beïnvloeden met behulp van op gaming gebaseerde grondgedachten. Laten & Doen heeft daar grote interesse in, de mens leert nu eenmaal het beste spelenderwijs. De Hogeschool Arnhem en Nijmegen zijn inmiddels een project rond winkelcriminaliteit gestart.
Lees meer

Kijken met je verkeerde hersenhelft

Nog nooit hersens van slag zien raken? Dan moet je even dit grappige filmpje bekijken. In dit experiment worden beide hersenhelften tegelijkertijd bewerkt. Resultaat? Dat overduidelijke veranderingen totaal niet opgemerkt worden. Hoe dat kan?
Lees meer

Wijkscholen Rotterdam zijn een succes!

Jongeren die de wijkschool volgen, hebben een aanzienlijk grotere kans op vervolgonderwijs of het krijgen van een baan dan jongeren die een zogeheten re-integratietraject volgen.
Lees meer

Laten & Doen Fanpage

Wat is nu leuker dan de laatste ontwikkelingen en grappige trainingsinput met elkaar te delen? Niets toch? Laten & Doen heeft een Fanpage waar je van alles kunt vinden.
Lees meer

Problematische Jeugdgroepen in Nederland

De politie heeft haar informatiepositie met betrekking tot de omvang en aard van problematische jeugdgroepen de afgelopen jaren sterk verbeterd. In deze rapportage wordt voor de tweede keer een landelijk beeld gepresenteerd.
Lees meer

Helpen bij schuld loont voor gemeenten

Gemeenten die hulp geven aan mensen met schulden, voorkomen kosten op andere terreinen. Elke euro die de gemeenten besteden aan schuldhulpverlening, leidt tot gemiddeld 2 euro aan kostenbesparing op zaken als uitkeringen en huisuitzettingen.
Lees meer

»
* CARENZA