bol
Home
bol
bol
Visie & Methodiek
bol
bol
Voor wie?
bol
bol
Cases
bol
bol
Laten & Doen
bol
bol
Nieuws
bol
bol
Contact
bol
bol
Aanbod
bol
twitter

Aanbod

Trainen is per definitie maatwerk. Doelstellingen verschillen per opdracht, de deelnemers trouwens ook. Laten en Doen werkt eigenlijk nooit met trainingen vanaf de plank. Maar daar mag u natuurlijk best even op kijken. Door de jaren heen hebben we intussen al heel wat zaken Gelaten en Gedaan.

 

Veranderen, inspiratie trainingen

Hoe komt het toch dat je wel wil, maar niet doet? In deze sessies wordt ingegaan op de mechanismen achter veranderen. Niet alleen door er over te praten, maar vooral ook door ter plekke te Doen. Zo kijken we met elkaar naar wat je nu eigenlijk Doet als je iets Laat. Deze trainingen verzachten het schuldgevoel over alles dat niet gelukt is maar prikkelen tegelijkertijd ieders vermogen om vanaf NU te gaan Doen!

 

Personal Branding voor jongeren

In acht dagdelen leren jongeren zichzelf op de arbeidmarkt te verkopen. Niet alleen jongeren met een ruime opleiding, maar vooral ook de jongeren met een grotere afstand tot de arbeidmarkt. Zo creëren ze niet alleen een eigen merk-template, maar weten zij zich ook aan de man te brengen. Compleet met cv 1.0, cv 2.0, competentieprofielen, gebruiksaanwijzing, elevator- en twitterpitch en natuurlijk een goed LinkedIn profiel. Oh ja, de schoonheidsfoutjes uit Hyves en Facebook zijn verdwenen natuurlijk!

 

Doen!

Dit ontwikkelprogramma voor jongeren  heeft veel raakvlakken met de methode Mission Possible. In 11 heldere stappen samen met jongeren successen beleven en intrinsieke motivatie raken. In een groep individuele doelen stellen, activeren en Doen. Nieuwsgierig? Lees Mission Possible van Caroline Beumer-Peeters.

* CARENZA